Помідори й огірки – справжні смачнючі українські овочі, а в квашеному вигляді вони не просто набувають абсолютно новий, досконалий смак, але і зберігаються довгий час. Особливо приємно взяти з собою трохи квашених томатів на природу, до м’ясних страв, чи до страв, приготованих на вогнищі: печеної картоплі, шашлику, юшки, кулішу.

Інгредієнти (на 6 банок по 3 л): помідори, болгарський перець (6 шт.), гострий перець (2-3 шт.), часник (6 головок), вода (6,5 л), цукор (3 склянки), оцет (3 склянки), сіль (1 склянка), аспірин (18 таблеток).

Спочатку підготуйте усі інгредієнти. Овочі ретельно промийте. Часник очистіть від лушпиння. З перців видаліть насіння і перекрутіть на м'ясорубці разом із часником.

Перекладіть у велику каструлю, додайте воду, висипте цукор, сіль і влийте оцет. Ретельно перемішайте.

У чисті вимиті банки складіть помідори. У кожну банку покладіть по 3 таблетки аспірину.

Залийте маринадом з перців та часнику, закрийте капроновими кришками та поставте у погреб. Через місяць-півтора помідори по-єврейськи будуть готові.

Популярные статьи сейчас

Его называют "Весеннее наслаждение": рецепт салата с молодой редиской, курицей и яйцом

Депутат Пушкаренко рассказал, что после «выборов» президента РФ легитимность путина сомнительна

Мужчинам стоит задуматься: женщины назвали автомобиль, от которого они теряют голову

Как восстановить орхидею, чтобы она начала снова цвести. Простые секреты

Показать еще

Читайте також:

Ваші помідори будуть кислими та недозрілими: не робіть цих помилок. Роз'яснення

Ви навряд чи здогадувалися: чому ваші помідори довго дозрівають і що потрібно зробити

Ви ними плюватиметеся: ось чому помідори можуть стати товстошкірими. Не повторюйте цю помилку